Ταλιμπαν - ΤΑΛΙΜΠΑΝ VS ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ - YouTube : «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ.

Ταλιμπαν - ΤΑΛΙΜΠΑΝ VS ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ - YouTube : «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ.. Δείτε τα πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων μέσα από το gazzetta.gr! Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί Το γύρο των social media κάνει το βίντεο από τη στιγμή που ταλιμπάν στο αφγανιστάν εισβάλλουν στη βίλα του στρατηγού ρασίντ ντόστομ, την ώρα που οι μάχες μαίνονται στη χώρα. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς το προσωπικό από τις ηπα και την. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη. Στα χέρια των ταλιμπάν βρίσκεται πλέον το αφγανιστάν με τους διπλωμάτες των δυτικών χωρών να αποχωρούν τρομοκρατημένοι από τη χώρα, την ίδια ώρα που οι ταλιμπάν συνεχίζουν να. Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Φονικές πλημμύρες σε τουρκία και βόρεια κορέα.

ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ...ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑΛΙΜΠΑΝ - Μουσούρης, Σωτήρης ...
ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ...ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑΛΙΜΠΑΝ - Μουσούρης, Σωτήρης ... from www.evripidis.gr
Στα χέρια των ταλιμπάν βρίσκεται πλέον το αφγανιστάν με τους διπλωμάτες των δυτικών χωρών να αποχωρούν τρομοκρατημένοι από τη χώρα, την ίδια ώρα που οι ταλιμπάν συνεχίζουν να. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλουν στη. Το πιο αναπάντεχο τηλεφώνημα στο κινητό της δέχθηκε δημοσιογράφος του bbc, όταν έμαθε στον τηλεοπτικό «αέρα» ότι της τηλεφωνεί ένας εκπρόσωπος των ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Μέσα σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον οδεύουν να φθάσουν προ. Δείτε τα πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων μέσα από το gazzetta.gr! Οι ταλιμπάν έφτασαν έως και το κέντρο της καμπούλ, όπου νωρίτερα ακούγονταν εκρήξεις στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και πυροβολισμοί γύρω από το προεδρικό μέγαρο. Οι ταλιμπάν θα μπορούν να καταλάβουν την καμπούλ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σύμφωνα με τις αμερικανικές εκτιμήσεις, οι ταλιμπάν θα χρειαστούν 30 με 60 ημέρες για να σφίξουν τον κλοιό.

Διάλογο με τους ταλιμπάν θέλει ο ερντογάν.

Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Μέσα σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον οδεύουν να φθάσουν προ. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών. «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ. Στα χέρια των ταλιμπάν βρίσκεται πλέον το αφγανιστάν με τους διπλωμάτες των δυτικών χωρών να αποχωρούν τρομοκρατημένοι από τη χώρα, την ίδια ώρα που οι ταλιμπάν συνεχίζουν να. Οι ταλιμπάν θα μπορούν να καταλάβουν την καμπούλ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σύμφωνα με τις αμερικανικές εκτιμήσεις, οι ταλιμπάν θα χρειαστούν 30 με 60 ημέρες για να σφίξουν τον κλοιό. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη. Οι ταλιμπάν έφτασαν έως και το κέντρο της καμπούλ, όπου νωρίτερα ακούγονταν εκρήξεις στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και πυροβολισμοί γύρω από το προεδρικό μέγαρο. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ. Το γύρο των social media κάνει το βίντεο από τη στιγμή που ταλιμπάν στο αφγανιστάν εισβάλλουν στη βίλα του στρατηγού ρασίντ ντόστομ, την ώρα που οι μάχες μαίνονται στη χώρα. Εκπρόσωπος των ταλιμπάν λέει πως θα σεβαστούν τα δικαιώματα των γυναικών, οι οποίες θα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην εργασία! Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν.

Το γύρο των social media κάνει το βίντεο από τη στιγμή που ταλιμπάν στο αφγανιστάν εισβάλλουν στη βίλα του στρατηγού ρασίντ ντόστομ, την ώρα που οι μάχες μαίνονται στη χώρα. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Το πιο αναπάντεχο τηλεφώνημα στο κινητό της δέχθηκε δημοσιογράφος του bbc, όταν έμαθε στον τηλεοπτικό «αέρα» ότι της τηλεφωνεί ένας εκπρόσωπος των ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς το προσωπικό από τις ηπα και την. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού.

ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: O πρωην Ταλιμπαν που βαπτιστηκε στο Αγιο Ορος
ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: O πρωην Ταλιμπαν που βαπτιστηκε στο Αγιο Ορος from 1.bp.blogspot.com
Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας. Οι ταλιμπάν έφτασαν έως και το κέντρο της καμπούλ, όπου νωρίτερα ακούγονταν εκρήξεις στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και πυροβολισμοί γύρω από το προεδρικό μέγαρο. Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Μέσα σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον οδεύουν να φθάσουν προ. Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. Θέμα των δικαστηρίων οι εκτελέσεις και οι λιθοβολισμοί. Εκπρόσωπος των ταλιμπάν λέει πως θα σεβαστούν τα δικαιώματα των γυναικών, οι οποίες θα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην εργασία! Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών.

Φονικές πλημμύρες σε τουρκία και βόρεια κορέα.

Δείτε τα πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων μέσα από το gazzetta.gr! Φονικές πλημμύρες σε τουρκία και βόρεια κορέα. Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας. Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ. «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ. Οι ταλιμπάν έφτασαν έως και το κέντρο της καμπούλ, όπου νωρίτερα ακούγονταν εκρήξεις στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και πυροβολισμοί γύρω από το προεδρικό μέγαρο. Οι ταλιμπάν θα μπορούν να καταλάβουν την καμπούλ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σύμφωνα με τις αμερικανικές εκτιμήσεις, οι ταλιμπάν θα χρειαστούν 30 με 60 ημέρες για να σφίξουν τον κλοιό. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Το γύρο των social media κάνει το βίντεο από τη στιγμή που ταλιμπάν στο αφγανιστάν εισβάλλουν στη βίλα του στρατηγού ρασίντ ντόστομ, την ώρα που οι μάχες μαίνονται στη χώρα. Στα χέρια των ταλιμπάν βρίσκεται πλέον το αφγανιστάν με τους διπλωμάτες των δυτικών χωρών να αποχωρούν τρομοκρατημένοι από τη χώρα, την ίδια ώρα που οι ταλιμπάν συνεχίζουν να. Έτσι κερδίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξη των αφγανών.

Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς το προσωπικό από τις ηπα και την. Στα προάστια της καμπούλ οι εξτρεμιστές ισλαμιστές που έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους της αφγανιστάν. Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. Διάλογο με τους ταλιμπάν θέλει ο ερντογάν. Όπως ήταν αναμενόμενο, μιας και υπό τον έλεγχό τους βρίσκονται πλέον όλες οι μεγάλες πόλεις του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν περικυκλώσει από.

Εκτός φυλακής ακόμα περισσότεροι Ταλιμπαν - happened now
Εκτός φυλακής ακόμα περισσότεροι Ταλιμπαν - happened now from happenednow.gr
Το πιο αναπάντεχο τηλεφώνημα στο κινητό της δέχθηκε δημοσιογράφος του bbc, όταν έμαθε στον τηλεοπτικό «αέρα» ότι της τηλεφωνεί ένας εκπρόσωπος των ταλιμπάν. Στα προάστια της καμπούλ οι εξτρεμιστές ισλαμιστές που έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους της αφγανιστάν. Το γύρο των social media κάνει το βίντεο από τη στιγμή που ταλιμπάν στο αφγανιστάν εισβάλλουν στη βίλα του στρατηγού ρασίντ ντόστομ, την ώρα που οι μάχες μαίνονται στη χώρα. Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Δείτε τα πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων μέσα από το gazzetta.gr! «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ. Μέσα σε λιγότερες από δέκα μέρες, οι ταλιμπάν έχουν πάρει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους του αφγανιστάν και πλέον οδεύουν να φθάσουν προ.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλουν στη.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλουν στη. Στα χέρια των ταλιμπάν βρίσκεται πλέον το αφγανιστάν με τους διπλωμάτες των δυτικών χωρών να αποχωρούν τρομοκρατημένοι από τη χώρα, την ίδια ώρα που οι ταλιμπάν συνεχίζουν να. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Εκπρόσωπος των ταλιμπάν λέει πως θα σεβαστούν τα δικαιώματα των γυναικών, οι οποίες θα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην εργασία! Διάλογο με τους ταλιμπάν θέλει ο ερντογάν. Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. «οι μαχητές των ταλιμπάν βρίσκονται σε αναμονή σε όλες τις εισόδους της καμπούλ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για μια ειρηνική και ικανοποιητική μετάβαση της εξουσίας», είπε ο ζαμπιχουλάχ. Θέμα των δικαστηρίων οι εκτελέσεις και οι λιθοβολισμοί. Το πιο αναπάντεχο τηλεφώνημα στο κινητό της δέχθηκε δημοσιογράφος του bbc, όταν έμαθε στον τηλεοπτικό «αέρα» ότι της τηλεφωνεί ένας εκπρόσωπος των ταλιμπάν. Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama